Lisa’s ”egna” 
varför har vi
valt just det här i vår
hundmat och kattmat 

Kalkon-Kanin-Anka-Kyckling-Lax-Lamm

Varför har vi då valt de ingredienserna vi valt?
Köttet vill vi ska ska komma och vara  i från gräsbetande djur.
Uppfödda på gårdar som är garanterade av Farm Assured. Som i sin tur ger bästa möjliga resultat för hälsan och välbefinnandet hos alla djuren.


Frigående uppfödning mår bättre, och producera godare och bättre kött och ger lägre kortisolnivåer, och fastare kött.

—————

Varför kalkon-
kalkon är en mager protein källa, rikt på essentiella aminosyror, en bra källa till viktiga näringsämnen som t.ex riboflavin, kalium o. selen.


Varför  Kanin- 

en mycket lätt smält proteinkälla. innerhåller viktiga mineraler som zink o. järn. 

Som spelar en viktig  roll för hälsan.


 Varför Anka-

 anka är en mager, näringstät proteinkälla, som ger  viktiga näringsämnen som järn, selen, B-vitaminer och zink.


Varför Kyckling-

  rik på viktiga aminosyror och är ett magert kött. kyckling är en bra källa till vitaminer och mineraler. Inkl B-vitaminer och järn.

Varför sötpotatis- 

den har en låg fetthalt, bra för matsmältningen, eftersom den är en rik källa till kostfiber.


Varför Potatis- 

potatis är en mycket lättsmält kolhydratkälla med egenskaper som hjälper känslig matsmältning.

 
Varför Morot- 

bra källa till A-vitamin i form av betakaroten, som bl.a hjälper ögats hälsa och syn.


Varför Apelsin- 

rik på C-vitamin, en antioxidant som hjälper till att stödja immunsystemet.


Varför Björnbär-

 rik på C-vitamin, en antioxidant som stödjer immunförsvaret.


Varför Tranbär-

 en bra källa till vitamin C, E och K samt en kostfiber.


Omega-3 stöd för hud och päls

MOS och FOS 

främjar tillväxten av friska tarmbakterier och underlättar matsmältningen 


 Inga konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel 
Endast konserverad med naturlig rosmarinextrakt! 


Erfarenhet ger kunskap
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång